13/11/2016

Srbija posle remija u Kardifu neporažena nastavlja put ka SP

Mitrović: Ništa veliko još nismo uradili, do Mundijala 2018. čeka nas mnogo posla. Sada ličimo na tim i to je ono što nas sve raduje


MOŽDA zazvuči čudno, ali posle svega što je viđeno pre dve noći u Kardifu, mirno možemo da kažemo da je u duelu sa Velsom bilo - 1:1 za Srbiju! Fudbalska reprezentacija koja je u prethodna dva ciklusa kvalifikacija uglavnom tražila svoju igru i identitet po terenima širom Evrope, četvrti put ove sezone je dokazala da nije sastavljena od nabeđenih zvezda koje su po prirodi stvari gubitnici. Vels je preksinoć bio nadomak pobede, ali osim španskog sudije Maljenka, kraj je bio kada je to rekao Aleksandar Mitrović.
 Apsolutno nedodirljivi centarfor Srbije koji je 86 minuta bio u ogromnoj opasnosti da se sretne sa opravdanim kritikama o "nepostojanju" na travi stadiona "Kardif sitija" pojavio se niotkud u pomenutom trenutku i posle centaršuta Antonija Rukavine glavom smestio loptu u mrežu domaćina. Šta su vam napadači... Za razliku od štopera, pamte se duže i prepričavaju više.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire